Expertise

Gordijnen & behang

 
vouwgordijn voor serre
Gordijnen hebben behalve een nuttige, ook een decoratieve functie in een interieur. Ze zijn een belangrijk onderdeel van de “gevoelswaarde” in een ruimte. Warm, romantisch, strak, zakelijk, de kleur en textuur van de gekozen raambekleding heeft een grote invloed. Het is dus enorm belangrijk om hier zorgvuldig naar te kijken, daarbij spelen natuurlijk ook de technische mogelijkheden een rol.
Al meer dan 20 jaar houden wij ons dagelijks bezig met alle soorten gordijnen, plooigordijnen, vouwgordijnen, transparanten, maar ook alle andere soorten raambekleding, zoals rolgordijnen, shutters en jaloezieën.
Iedere ruimte, maar ook het gebruik ervan, vraagt zijn eigen stof en manier van maken.
Alle raambekledingen worden door ons ter plekke geadviseerd. Een stof kan men alleen goed beoordelen in de ruimte zelf, lichtinval en omgeving/andere kleuren hebben invloed op de stofkeuze. Dit doen wij aan de hand van stalen, waarbij een aantal opties worden bepaald, waarna we deze opties nogmaals aan de hand van grotere proefstukken bekijken. De keuze van kleur en stof is ook een gevoelskwestie, men moet de tijd kunnen hebben om daadwerkelijk een keuze te maken die past bij de opdrachtgever, en in harmonie is met de rest van het interieur.
Wij meten zelf in, laten de gordijnen confectioneren in een uitstekend naaiatelier waar uw gordijnen met zorgen en aandacht voor details worden gemaakt. Alles wordt daarna door ons gemonteerd en opgehangen. Uiteraard kunnen we ook alle toebehoren leveren, rails, roedes, etc.
Een overzicht van de merken waar wij mee werken vindt u onder de kop: Merken.