Expertise

Particulieren

 
DSC07398
In 1995 is Meander Decorateurs opgericht, begonnen als decorateur voor particulieren. Vele panden voornamelijk in Dordrecht, Bergen op zoom, maar ook in Antwerpen, Haute Nendaz (ski chalet Zwitserland), Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Zeeland, Lelystad, zijn al door ons ingericht. Zowel in de klassieke als in de moderne stijl. Iedere opdrachtgever heeft zijn eigen wensen, daarvoor is een goed persoonlijk contact belangrijk. Het eindresultaat moet de vertaling zijn van wat de eigenaar voor ogen heeft, ondersteund door onze vakkennis. Vooral voor mensen die een druk bestaan hebben heeft onze manier van werken voordelen.
N.a.v. een goede inventarisatie van de woonwensen stellen wij een plan samen, die we samen verder uitwerken totdat er een verantwoord plaatje ligt wat past qua woonwensen en budget. Kleuren en stoffen nemen we mee, beoordelen we ter plekke in combinatie met de bestaande meubelen en de lichtinval. Desgewenst vragen we grotere stalen aan bij de fabrikant zodat het wat makkelijker is om een keuze te maken.
Voor meubelen zoals banken, tafels, stoelen, verlichting etc. maken wij vooraf een selectie, zodat we op 1 dag alle geselecteerde modellen kunnen zien en beoordelen d.m.v een bezoek aan de fabrikant of de vakbeurs. Dat voorkomt een hoop gesjouw van winkel naar winkel, en bovendien kunnen we het hele plaatje in 1 keer op elkaar afstemmen.
Als alles compleet is verzorgen wij een offerte , zodat de kosten van te voren duidelijk zijn. Uiteraard verzorgen wij ook het inmeten en het ophangen van gordijnen, het leggen van vloeren, evt. het maken van meubelen op maat.

Voorbeeld projecten